Sada příkladů pro demonstraci práce s nástrojem Questa inFact

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Táto bakalárska práca sa zaoberá prezentáciou práce s platformou Questa inFact od spoločnosti Mentor Graphics pri verifikácii integrovaných obvodov. V úvode približuje teóriu z oblasti verifikácie a približuje niektoré verifikačné metódy, ďalej nadväzuje ukážkou použitia nástroja Questa inFact so sadou demonštračných príkladov.
This bachelor thesis deals with presentation of working with platform Questa inFact from Mentor Graphics company. In introduction, teoretical information about verication itself is provided and several verication methods are introduced. Teoretical part is followed by examples of usage Questa inFact tool for coverage driven verication and contains set of demonstational samples.
Description
Citation
FODOR, D. Sada příkladů pro demonstraci práce s nástrojem Questa inFact [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Lukáš Sekanina, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Miroslav Švéda, CSc. (místopředseda) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Jaroš, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2015-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm E. Otázky u obhajoby: Použitý příklad jste do své práce zvolil na základě jakých kritérií? Do jaké míry je samotný příklad Vaší vlastní prací? Do jaké míry přiložený demonstrační příklad použitelný jako šablona pro vytvoření příkladu verifikujícího jiný číslicový obvod? Do jaké míry se při tom lze opřít o Vaši práci? Demonstruje Vaše práce obecné principy fungování zkoumaného nástroje, nebo pouze jeden konkrétní případ jeho použití s demonstračním příkladem?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO