Studie protipovodňových opatření v lokalitách Komín a Kníničky na Svratce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je posouzení současného stavu stupně povodňové ochrany na základě hydraulických výpočtů pro různé povodňové scénáře, které odpovídají maximálním kulminačním průtokům Q1, Q5, Q20, Q100, Q100 neovlivněný v lokalitách Komín a Kníničky na Svratce v km 45,477 – 47,810. Hydraulické výpočty byly provedeny pomocí spřaženého 1D a 2D numerického modelu. Výstupy byly zpracovány v podobě map hloubek, rychlostí a rozlivů.
The aim of master‘s thesis is to assess the current state of the degree of flood protection on the basis of hydraulic calculations for different flood scenarios that correspond to the maximum culmination discharges Q1, Q5, Q20, Q100, Q100 unaffected in areas Komin and Kníničky on the Svratka at km 45.477 to 47.810. Hydraulic calculations were carried out using the coupled 1D and 2D numerical model. The outputs have been processed in the form of maps of depths and speed floodings.
Description
Citation
ŠŤASTOVÁ, B. Studie protipovodňových opatření v lokalitách Komín a Kníničky na Svratce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO