Vliv modifikujících přísad na dosahované vlastnosti anhydritových maltovin

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce řeší vliv modifikujících přísad na dosahované vlastnosti anhydritových maltovin. V první části je zpracována teorie týkající se anhydritových pojiv. Druhá část se věnuje litým anhydritovým podlahovým potěrům a jejich normovým požadavkům. Součástí práce je také experimentální část, ve které jsou porovnávány technologické vlastnosti anhydritových past a malt modifikovaných plastifikačními přísadami. Pozorován byl vliv přísad na hodnotu vodního součinitele a konečné pevnosti směsí.
This diploma thesis deals with influence of modifying additives on achieved properties of anhydrite binders. The first part is focused on funamentals of anhydrite binders. Ist second part introduces anhydrite under-layments and their standard requirements. The experimental part is dedicated to anhydrite binders modyfyied by plasticizers, while their final properties are compared.
Description
Citation
CIENCIALOVÁ, Z. Vliv modifikujících přísad na dosahované vlastnosti anhydritových maltovin [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavebně materiálové inženýrství
Comittee
Date of acceptance
2017-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO