Stavebně technologický projekt výrobní haly v Polničce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na stavebně technologický projekt hrubé stavby výrobní haly firmy CECHO v Polničce. Jedná se o stavbu členěnou na dva stavební objekty, a to výrobní halu a administrativní budovu. V rámci stavebně technologického projektu je v práci řešeno časové a finanční plánování stavby, harmonogram, projekt zařízení staveniště včetně časového plánu zřízení a likvidace dočasných objektů zařízení staveniště a nákladů za jejich pronájem, plánování vybraných dopravních tras, návrh hlavních strojů, nadrozměrná přeprava a technologické předpisy s kontrolními a zkušebními plány kvality. Dále je v diplomové práci řešen i položkový rozpočet.
The diploma thesis deals with the issue of the building technology project of the structural work of industrial building belonging to CECHO company in Polnička. The industrial building consists of two building objects, shop floor and office building. The main aim of the thesis is to focus on the time and financial management of the construction, schedule, site equipment management including time schedule of establishment and removal of temporary site equipment objects and their rental costs, transport routes planning, proposal of main building equipment, oversized transport and technological regulations including inspection and test plans of quality. Last but not least, the thesis is also aimed at the itemized budget.
Description
Citation
ZEMAN, R. Stavebně technologický projekt výrobní haly v Polničce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2017-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO