Hlavní a podpůrné činnosti v podniku se zaměřením na facility management

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce je orientována na téma hlavní a podpůrné činnosti v podniku se zaměřením na facility management. V teoretické části práce jsou popsány stěžejní pojmy tohoto tématu a také je vysvětleno, jak se jednotlivé pojmy odlišují. Součástí teoretické části práce je i kapitola řízení vztahů se zákazníkem, což je téma, které je značně probíráno v praktické části práce. Případová studie této práce je zaměřena na některé z hlavních a podpůrných činností vybraného podniku, které jsou pomocí softwaru CRM efektivnější, díky sbližování procesů a pracovníků. Výsledkem případové studie je návrh práce se softwarem CRM.
This diploma thesis is focused on main and supporting business activities in the company with focus on facility management. In the theoretical part are described main terms of this topic and differences are explained. Theoretical part contains chapter Customer relationship management which is an important topic in the practical part of the work. Practical part is focused on some of the main and supporting business activities. By using software CRM, activities are more efficient because of connection between process and employees. Result of this work is proposal of work with software CRM.
Description
Citation
WITTEK, O. Hlavní a podpůrné činnosti v podniku se zaměřením na facility management [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2017-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO