Montovaná konstrukce haly ve Vysokém Mýtě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a statickým výpočtem montované, skladovací haly. V rámci práce jsem navrhnul a posoudil předpjatý vazník, železobetonový vazník, vazničku, sloup a kalichovou patku. Prvky jsou posouzeny na mezní stav únosnosti. Řešení vnitřních sil vazníků bylo provedeno ručním výpočtem. Vnitřní síly sloupu a patky byly určeny v programu Scia Engenner. Uvedené výpočty jsou provedeny dle Eurokódu 2. Ke všem navrženým prvků jsem také narýsoval výkresy tvaru a výztuže.
The diploma thesis is focused on design and assessment of mounted storage hall. I have designed prestressed truss, reinforced truss, beam, column and foundation pad. I have made calculations for consideration of ultimated limit state as well. I have made analysis of internal forces for beams just with manual calculations. Analyses of internal forces for column and foundation pad were found with Scia Engeneer. All calculations are following the Eurocode 2. All designed elements have formwork drawing and reinforcement drawing.
Description
Citation
JARMARA, P. Montovaná konstrukce haly ve Vysokém Mýtě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO