Využití dotačních prostředků na realizaci stavebního projektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce vymezuje problematiku přípravy a hodnocení investičních projektů financovaných za pomoci evropských dotačních zdrojů a na praktickém příkladu demonstruje využitelnost těchto zdrojů při realizaci konkrétního investičního projektu. Tento projekt je v této práci zpracován formou případové studie a reflektuje veškeré získané a popsané skutečnosti z problematiky dotačního financování. Případová studie tohoto projektu obsahuje mimo jiné i finanční a ekonomické hodnocení tohoto projektu a prokazuje jeho efektivnost a účelnost.
This master's thesis describes an issue of preparation and evaluation of investment projects which are co-financed by EU funds. A practical example of the specific investment project is used to demonstrate a usefulness of co-financing by these funds. This investment project is processed as a case study which includes both financial and economic evaluation of the project. This evaluation also includes assessment of effectiveness and efficiency of this investment project.
Description
Citation
RŮŽIČKA, J. Využití dotačních prostředků na realizaci stavebního projektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2017-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO