Centrum polymerních systémů ve Zlíně - stavebně technologická příprava výstavby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá stavebně technologickým projektem stavby Centra polymerních systémů ve Zlíně. Práce se zaměřuje na vypracování dokumentace z hlediska návrhu zdrojů věcných, finančních a časových. Detailně se pak stavebně technologický projekt zaměřuje na provádění hrubé stavby objektu Centra polymerních systémů. Obsahem práce je technická zpráva, která kromě jiného zdůvodňuje a navrhuje postup provádění hlavních etap výstavby. Stavebně technologická dokumentace zahrnuje projekt zařízení staveniště včetně návrhu hlavních mechanismů, časový a finanční plán stavby, rozpočet, technologický předpis pro provádění vnitřních dělících stěn z hořčíkových desek, kontrolní a zkušební plán a plán BOZP.
The thesis deals with a technological project of Polymer System Centre in Zlín. It focuses on financial documentation and a time schedule of the construction. The technological project in detail focuses on implementation of a fabric of the Polymer System Centre. The thesis includes a technical report which suggests procedure of the construction. The technological documentation includes a plan of the construction site arrangement, a time schedule, a financial plan for the construction, a budget, a technological report suggesting partitions made of magnesium slabs, a control plan, a test plan and health and safety plan.
Description
Citation
FOLTÁNEK, J. Centrum polymerních systémů ve Zlíně - stavebně technologická příprava výstavby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2017-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO