Teplonosné látky otopných soustav

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tématem diplomové práce jsou teplonosné látky otopných soustav. Práce je rozdělena na tři části. V první části je teoreticky rozebraná problematika teplonosných látek. V druhé části je uvedena výpočtová část projektu. Projekt řeší vytápění bytového domu. Jsou zde navrženy dvě varianty zdroje tepla a úpravny vody. Tyto varianty jsou následně zhodnoceny. V poslední části je řešen experiment, který se zabýval kvalitou vody v otopných soustavách.
Theme of diploma thesis is the heat transfer medium in heating systems. The thesis is departed to three parts. In the first part, there is a theoretical solution of heat transfer mediums. In the second part, there is a calculation solution of the project. Project solves heating of the apartment building. There are two variants of heating source and water treatment. Those variants are compared. The last part is experimental part. Theme of the experiment is quality of heating water in heating systems.
Description
Citation
MICHALÍČKOVÁ, I. Teplonosné látky otopných soustav [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2017-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO