Analýza refundace DPH pro společnost UNIOB spol. s r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá daní z přidané hodnoty v rámci Evropského společenství a třetích zemí. Práce analyzuje konkrétní a modelové situace. Výsledkem práce je optimální nastavení podmínek z hlediska DPH, posouzení nároku na vrácení daně a popsání postupu a doporučení pro konkrétní společnost UNIOB spol. s r.o. Optimalizace její daňové povinnosti při podávání žádostí o vrácení či platby do jiných států.
The bachelor‘s thesis considers harmonization of value added tax in the European Community and third countries. The thesis analyze the real and model situation. The output is optimal refundation of VAT. The thesis is resolving specific company UNIOB L.L.C. It’s optimization whole procedure of tax subjects in the proces of refundation and payment to the other states.
Description
Citation
SMUTNÝ, N. Analýza refundace DPH pro společnost UNIOB spol. s r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. František Bednář (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO