Návrh na zvýšení motivace a spokojenosti zaměstnanců ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá výzkumem spokojenosti a motivace zaměstnanců ve vybrané společnosti. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy související s danou problematikou. V praktické části je spokojenost zaměstnanců zjišťována pomocí dotazníkového šetření a motivace zaměstnanců metodou volných asociací slov. Výsledkem práce je výstup v podobě návrhů a doporučení, které povedou ke zvýšení spokojenosti a motivace zaměstnanců, a tím ke zvýšení produktivity práce.
This thesis is concerned with the research satisfaction and motivation of employees in selected company. The theoretical part explains the basic concepts related to that topic. In the practical part there is employee satisfaction measured by questionnaire and employee motivation by method of word association. The result of this work is output in the form of proposal and recommendations, which should lead to an increase satisfaction and motivation employee, thereby increasing productivity.
Description
Citation
MARKOVÁ, D. Návrh na zvýšení motivace a spokojenosti zaměstnanců ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Jana Stávková, CSc. (předseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Helena Musilová (člen) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 10 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO