Návrh na zavedení prodejny s rybářskými potřebami

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá podnikatelským návrhem, který hodláme realizovat od 2. čtvrtletí 2018, a který by měl posloužit k realizaci obchodu s rybářskými potřebami. V práci jsou charakterizovány základní podnikatelské pojmy, provedena analýza současné situace na trhu, zajištěné místo pro výkon podnikatelské činnosti včetně navržených úprav interiéru a popsány předpokládané náklady a přínosy daného záměru. V poslední kapitole je pak souhrnný harmonogram realizace záměru, tak aby se na nic nezapomnělo a obchod mohl být otevřen.
This thesis deals with the business proposal, which we intend to implement from the 2nd quarter of 2018 and which should serve to implement a tackle shop. The work characterizes basic business concepts, makes the analysis of the current situation on the market and of the secured place for the performance of business activities including the proposed modifications of the interior and describes the anticipated costs and benefits of the project. In the last chapter there is a summary timetable for the implementation of the project, so that nothing was forgotten and the shop could be opened.
Description
Citation
SLAVÍK, T. Návrh na zavedení prodejny s rybářskými potřebami [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) RNDr. Michal Beránek, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen)
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
otázka oponenta: zodpovězena doc. Meluzín: Máte zde ve mzdových nákladech uvedené SP a ZP zaměstnavatele placené za zaměstnance? zodpovězeno doc. Meluzín: Počítáte se sezónností? zodpovězeno doc. Meluzín: Jak budete řešit nedostatek finančních prostředků? zodpovězeno Ing. Svirák, Dr.: Jak máte rozdělené podíly na společnosti? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO