Systém pro zpracování dat z regulátoru HAWK firmy Honeywell

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá vývojem programových komponent pro sběr sémanticky označených dat z regulátoru Hawk firmy Honeywell. Jsou popsány základní principy a možnosti vývoje v Niagara Frameworku, na kterém je řídicí systém Hawku založen. Dále je popsáno konkrétní řešení navržených komponent a použité externí aplikace pro ukládání dat do databáze.
This thesis deals with developing program components for collection of semantically labeled data from Honeywell's Hawk controller. The basic principles and capabilities of development using Niagara Framework, on which Hawk is based, are explained. Lastly, the specific components and external database application is described.
Description
Citation
DOSTÁL, J. Systém pro zpracování dat z regulátoru HAWK firmy Honeywell [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
doc. Ing. Bohumil Horák, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Blaha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radovan Holek, CSc. (člen) Ing. Soňa Šedivá, Ph.D. (člen) Ing. Václav Kaczmarczyk, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-06
Defence
Student obhájil diplomovou práci s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO