Společnost nad Sázavou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Předmětem diplomové práce je návrh komunitního centra ve Žďáře nad Sázavou. Návrh řeší úpravu původního objektu jeslí ze 60. let a jeho přestavbu na Komunitní centrum, které zároveň obsahuje malé jesle, nízkoprahové centrum pro děti a budovu ředitelství sociálních služeb, a denní centrum pro osoby s lehkým mentálním postižením. Práce byla vypracována ve spolupráci s vedením města Žďár nad Sázavou a městským architektem.
The subject of the diploma thesis is a proposal of a community center in Žďár nad Sázavou. The proposal deals with the adaptation of the original building of the 1960s Creche and its reconstruction into a Community Center, which also includes a low-threshold center, a small crche, a social services headquarters building and a day care center for mentally disabled people. The work was elaborated in cooperation with the management of Žďár nad Sázavou and the city architect.
Description
Citation
JÁNSKY, M. Společnost nad Sázavou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Tomáš Dvořák (předseda) Ing. František Jakubec (člen) Ing. arch. Petr Kopečný (člen) Ing. arch. Lukáš Pecka, Ph.D. (člen) Ing. arch. Zbyněk Ryška (člen)
Date of acceptance
2017-05-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO