Řízení nových technologií při sváření obalových materiálů v potravinářském průmyslu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Hlavním úkolem práce je praktické ověření ultrazvukové metody svařování pro tvorbu sáčků, u kterých je zvýšená pravděpodobnost zboží ve svaru. Většina práce se zabývá naprogramováním bloku pro celkovou obsluhu ultrazvukového generátoru. Součástí řešení je i tvorba vizualizace pro obsluhu generátoru. Poslední částí je navržení a realizace reporting systému, který pomůže zákazníkům získávat data o výrobě.
The main task of the thesis is the practical verification of the ultrasonic sealing method for producing bags with a higher probability of goods in the sealing area. Most of the work deals with programming a block for the overall operation of an ultrasonic generator. Part of the solution is creation of visualization of the generator user interface. The last part is designing and implementing a reporting system to help customers get production data.
Description
Citation
MAREK, D. Řízení nových technologií při sváření obalových materiálů v potravinářském průmyslu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
doc. Ing. Eduard Janeček, CSc. (předseda) doc. Ing. Václav Jirsík, CSc. (místopředseda) prof. Ing. František Šolc, CSc. (člen) Ing. Petr Málek, CSc. (člen) Ing. Miroslav Jirgl, Ph.D. (člen) Ing. Petr Petyovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-06
Defence
Student obhájil diplomovou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO