Financování projektu z ESF pro vybranou firmu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V dnešní, zvláště těžké celosvětové ekonomické krizi je pro firmy velice důležité mít dostatečné množství finančních prostředků. Proto se tato bakalářská práce zabývá jedním z možných způsobů jejich získání a to prostřednictvím evropských strukturálních fondů, které se v posledních letech stávají velice oblíbenými, avšak na cestě k jejich získání se mohou vyskytnout určité problémy.
In today's especially difficult global economic crisis is for companies very important to have a sufficient amount of funds. Therefore, this bachelor thesis deals with one of the possible ways to obtain and to use EU Structural Funds, which in recent years become very popular, but on the way to its acquisition may occur some problems.
Description
Citation
NĚMEČKOVÁ, M. Financování projektu z ESF pro vybranou firmu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) JUDr. Tomáš Soukup, BA. (člen) Ing. Martina Sochorcová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO