Ultrazvukový zobrazovací systém do USB

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a konstrukcí ultrazvukového zobrazovacího systému s USB rozhraním. Hlavním cílem je prostudování aktuálního využití A mód ultrazvukových přístrojů a metodiku jejich návrhů. V návaznosti pak navrhnout vlastní A mód ultrazvukový systém s využitím přidělené ultrazvukové sondy Olympus.
This master thesis deals with development and construction of ultrasound diagnostical system with USB interface. The main task is to study current usage of A mode ultrasound systems and methods of their construction. Following with own design of A mode ultrasound system with usage of assigned Olympus ultrasound transducer.
Description
Citation
KRATOCHVÍL, T. Ultrazvukový zobrazovací systém do USB [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínské inženýrství a bioinformatika
Comittee
doc. Ing. Jana Kolářová, Ph.D. (předseda) prof. Pharm.Dr. Petr Babula, Ph.D. (místopředseda) RNDr. Jiří Jarkovský, Ph.D. (člen) Ing. Oto Janoušek, Ph.D. (člen) Ing. Vratislav Harabiš, Ph.D. (člen) Ing. Jakub Hejč (člen)
Date of acceptance
2017-06-06
Defence
Student prezentoval výsledky své práce, komise byla seznámena s posudky a odpověděl na otázky oponenta. Ing. Janoušek položil otázku na literární rešerši a na důvod použití rentgenového srovnání. Student neobhájil diplomovou práci.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO