Hodnocení fyzikálních polí v krajinné lokalitě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zaměřuje na shromáždění teoretických podkladů pro geomagnetická měření, měření elektromagnetického pole a radiometrických veličin v přírodní lokalitě a následné hodnocení získaných výsledků z hlediska jejich vzájemných souvislostí a v kontextu hygienických předpisů. Ke všem teoretickým podkladům jednotlivých polí jsou přiřazeny metodiky měření a vhodná měřicí technika, vybraná podle informací z dostupných zdrojů. V rámci práce byla zvoleny vhodné přístroje, krajinná lokalita, provedeno měření, výsledky byly vyhodnoceny a interpretovány. Výsledkem je grafický výstup v geografickém informačním systému QGIS.
The thesis is focused on gathering of theoretical backgrounds for geomagnetic measurements, measurement of electromagnetic and radiometric quantities in a natural locality, and subsequent evaluation of the obtained results from the point of view of their interrelations and in the context of hygienic regulations. All the theoretical backgrounds of each field are assigned to the measurement methodology and appropriate measuring technique, selected according to information from available sources. Appropriate instruments, landscape location, measurements were made, the results were evaluated and interpreted. The result is graphical output in the QGIS geographic information system.
Description
Citation
JÍLEK, M. Hodnocení fyzikálních polí v krajinné lokalitě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínské a ekologické inženýrství
Comittee
prof. Ing. Ivo Provazník, Ph.D. (předseda) Ing. Vratislav Harabiš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lukáš Smital, Ph.D. (člen) Ing. Roman Jakubíček, Ph.D. (člen) MUDr. Marie Nováková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-08-28
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Ing. Harabiš položil otázku, můžete popsat hybridní mapu v prezentaci? Jaká interpolace byla použita? Prof. Provazník položil otázku, jsou body v mapě stanoveny pomocí GPS? Jaká byla přesnost použité GPS? Ing. Jakubíček položil otázku, jak je zjednodušena neuronová síť? Student neobhájil diplomovou práci.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO