Riziko výběru dodavatele s využitím fuzzy logiky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem modelů sloužících k hodnocení dodavatelů a jejich možných rizik pro maloobchodní potravinářskou firmu. Rizikovost dodavatele je vyhodnocována prostřednictvím fuzzy logiky. Modely jsou vytvořeny v programu Microsoft Excel a MATLAB. V úvodu práce je řešená problematika zasazena do teoretického rámce, na který navazuje analytická a dále praktická část práce s návrhy řešení problému.
The diploma thesis deals with the design of models for evaluation of suppliers and their possible risks for a retail food business. Supplier risk is evaluated using fuzzy logic. Models are created in Microsoft Excel and MATLAB. At the beginning of the thesis is the problem defined in the theoretical framework, which is followed by the analytical and practical part of the thesis with proposals for solution of the problem.
Description
Citation
SEDLÁKOVÁ, K. Riziko výběru dodavatele s využitím fuzzy logiky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-29
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Riziko výběru dodavatele s využitím fuzzy logiky. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO