Návrh komunikačního mixu dětské herny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá marketingovou problematikou mladé dětské herny BALU. Hlavním předmětem této diplomové práce je zanalyzování současného stavu marketingové komunikace a nalezení takové komunikační politiky, která zvýší návštěvnost a tím i prodej služby. Práce je rozdělena na tři hlavní části. První část je zaměřena na teoretický výklad a vymezení důležitých pojmů marketingu, které jsou východiskem pro zpracování dalších částí. Druhá část seznamuje se základními údaji dětské herny a analyzuje současnou marketingovou situaci. V poslední části je návrh komunikačního mixu, který bude následně aplikován.
This theses deals with marketing issues of children playroom BALU. The thesis is divided into three main parts. The first part focuses on the theoretical interpretation and definition of important concepts of marketing, the second part introduces basic information about amusement park and analyses the current marketing situation. The last part of the thesis, according to the market research, will lead to changes in existing communication mix of amusement park and to propose new one, which will ensure greater awareness about the company and increase sales of services offered.
Description
Citation
KOVÁŘOVÁ, K. Návrh komunikačního mixu dětské herny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Baťka (místopředseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-09
Defence
Otázky vedoucího - zodpovězeno Otázky oponenta - zodpovězeno Otázky při obhajobě: prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D.: Jaké jsou konkurenční výhody předmětné firmy? - zodpovězeno Ing. Jiří Baťka: Uvažujete pro propagaci o spolupráci s externími firmami? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO