Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují ve vybrané lokalitě v Brně v roce 2016 a 2017

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce popisuje současný trh s nájemním bydlením ve vybraných lokalitách města Brna. Výsledkem průzkumu je zjištění výše obvyklého nájemného. Průzkum trhu byl proveden ve čtyřech kategoriích podle dispozice. V práci jsou popsány základní faktory, které ovlivňují trh s pronájmem nemovitostí. V závěru práce jsou veškeré údaje porovnány a popsány jak textově, tak graficky.
This diploma thesis describes the actual market of rental housing in a selected locations of city Brno. The result of the research determines a usual rent amount. The research of the market was made in four categories according to disposition. In thesis are described elementary factors affecting real estate rental market. In the conclusion all of the details are compared and described both text and graphic.
Description
Citation
MATIČKA, T. Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují ve vybrané lokalitě v Brně v roce 2016 a 2017 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují ve vybrané lokalitě v Brně v roce 2016 a 2017. Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO