Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na hodnocení finanční situace ve vybraném podniku za období 2011 – 2015. V první části práce jsou vymezena teoretická východiska, která slouží pro zpracování analytické části. Na základě zvolených metod, především finanční analýzy je zhodnocena finanční situace vybraného podniku a navrhnuta opatření, která by vedla ke zlepšení zjištěného stavu.
The master’s thesis deals with of assessment of the financial situation of the selected company in the period 2011 – 2015. The first part of thesis includes theoretical points, those are used for practice part. The thesis will evaluate the financial situation based on selected methods, mainly financial analysis, and will propose some steps, which will improve this detected situation.
Description
Citation
DRNKOVÁ, I. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Dotazy oponenta a vedoucího DP- zodpovězeno Doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. – Existují databáze finančních subjektů, které by pomůžou při práci s obchodním partnerem a jak by se mohli využít. - zodpovězeno Prof. Ing. Marie Jurová, CSc. – Možnosti rozšíření finanční analýzy v DP . -zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO