Aplikace metod analýzy rizika pro hodnocení vlivů vybraného podnikajícího subjektu na životní prostředí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Autorka diplomovej práce sa zaoberá aplikáciou metód a rizikovou analýzou pre hodnotenie vplyvov daného podnikateľského subjektu na životné prostredie. Táto práca najskôr obsahuje teoretické východiská o prípadovej štúdii, ktoré slúžia ako podpora pre aplikovanie metód a analyzovanie potrebných oblastí. Výstupom práce je nájdenie riešení a navrhnutie preventívnych opatrení, pre použitie v konkrétnej spoločnosti, z dôvodu zníženia vplyvu na životné prostredie.
The author of the diploma thesis deals with the application of methods and risk analysis to assess the environmental impact of the business entity. Firstly, this thesis incudes theoretical background information about case study, which is also support for applying methods and analyzing the necessary areas. The goal of this work is to find solutions and propose preventative measures to be used by enterprise in order to reduce environmental impact.
Description
Citation
NOVÁKOVÁ, N. Aplikace metod analýzy rizika pro hodnocení vlivů vybraného podnikajícího subjektu na životní prostředí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. Ing. Přemysl Janíček, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) RNDr. Pavel Popela, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-27
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Aplikace metod analýzy rizika pro hodnocení vlivů vybraného podnikajícího subjektu na životní prostředí. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO