Přídavný paměťový modul pro vysokorychlostní kameru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem diplomové práce je návrh rychlého paměťového modulu a seznámení se s problematikou týkající se ukládání dat v paměti vysokorychlostní kamery. Práce se zabývá dvěma návrhy k rozšíření paměťové kapacity vysokorychlostní kamery pomocí pamětí typu DDR3. Pro výslednou výrobu byla vybrána komerčně vhodnější varianta. Hlavním úkolem je design schématického zapojení ovládacího obvodu FPGA, který bude řídit datový přenos z CMOS senzoru kamerového systému do nadřazeného vývojového prostředí MicroZed. Výsledný návrh by měl umožnit komerční prodej vysokorychlostní kamery jako samostatné jednotky.
Goal of the diploma thesis is a design of fast memory module and to introduce myself with issues involved in data storage in memory of high speed camera. The work is concerned about two designs adding memory capacity of high speed camera with DDR3 memory modules. For production is selected the more suitable design that is better for commercial purposes. The main objective is to design a schematic with FPGA as a main controller, that will operate data flow from CMOS sensor to superior development board MicroZed. Final design should allow us to sell the high speed camera as a separate unit.
Description
Citation
TRTÍLEK, J. Přídavný paměťový modul pro vysokorychlostní kameru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
doc. Ing. Ivan Szendiuch, CSc. (předseda) prof. Ing. Jiří Mišurec, CSc. (místopředseda) Ing. Ondřej Hégr, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Šteffan, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jaroslav Boušek, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-06
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cílem a řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Otázky k diskuzi: Student otázku oponenta zodpověděl. Bylo nutno mít 14 vrstvou desku? - vysvětleno. Cena 14 vrstvé desky? - zhruba 1500 Kč.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO