Podnikatelský plan pro založení video studia

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je zpracování reálného podnikatelského plánu pro založení společnosti M. Matula Productions. Na základě teoretických poznatků, zpracovaných analýz vnějšího i vnitřního okolí podniku a průzkumu pomocí dotazníkového šetření je v návrhové části vytvořen konkrétní podnikatelský plán včetně finančního a marketingového plánu. Zpracovaný podnikatelský plán bude sloužit k rozhodnutí, zda s podnikáním začít či nikoliv.
The aim of this thesis is the creation of a real business plan for establishment of M. Matula Productions company. The business plan was created on the basis of theoretical knowledge, analyzes of external and internal environment of the company and also on the basis of a survey. Survey was led by a questionnaire. The business plan itself includes a financial and a marketing plan. It will be used to decide whether to start a business or not.
Description
Citation
MATULOVÁ, V. Podnikatelský plan pro založení video studia [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Vít Kratina (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-07
Defence
Otázka vedoucí: odpovězeno Otázka oponenta: odpovězeno Ing. Vít Kratina - složení vzorku respondentů prof. Ing. Marie Jurová, CSc. - problematika investičních nákladů a licence pro využití dronu Ing. Karel Doubravský, Ph.D. - Stanovení hodnot pravděpodobností v závěrečné práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO