Laboratorní přípravky do předmětu Napájení elektronických zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem bakalářské práce je navrhnout přípravky s nábojovou pumpou, DC/DC měničem a referenčními zdroji napětí a proudu pro laboratorní výuku. První část práce popisuje základní principy fungování nábojových pump a DC/DC měničů. Druhá část práce popisuje některé typy integrovaných obvodů určených pro konstrukci nábojových pump a DC/DC měničů. Ve třetí části práce jsou popsány navržené přípravky.
The goal of this bachelor thesis is to make a design of tutorial kits with a charge pump, DC/DC converter and a reference voltage and current sources that could be used in laboratory classes. In the first part basic principles of a charge pump and DC/DC converter are described. The second part is related to integrated circuits that are specific for construction of charge pumps and DC/DC convertors. The third part contains design of printed circuits.
Description
Citation
POCHOBRADSKÝ, J. Laboratorní přípravky do předmětu Napájení elektronických zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zdeněk Kolka (předseda) prof. Ing. Miroslav Kasal, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Kubíček, Ph.D. (člen) doc. Ing. Martin Slanina, Ph.D. (člen) Ing. Michal Zamazal, Ph.D. (člen) prof. Mgr. Páta Petr, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO