IR teploměr

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tento projekt se zaměřuje na bezkontaktním měření teploty s využitím znalostí o vyzařování těles v infračerveném spektru, pomocí měřícího přístroje s bateriovým napájení. Součástí projektu je seznámení se z možnostmi bezkontaktního měření teploty, seznámení se základními typy infračervených senzorů a následný návrh bezkontaktního teploměru.
This project is focusing to non-contact temperature measurement with using a knowledge about emmision in infrared spektrum using a battery powerred measurment device. The part of project is introdution of possibilities non-contact temperature measurement, introdusing with a basic types infrared sensors and subsequent design non-contact thermometer.
Description
Citation
PETRUCHA, M. IR teploměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Roman Maršálek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radim Kolář, Ph.D. (člen) doc. Dr. Ing. Pavel Horský (člen) Ing. Jan Šístek, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Viščor, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO