Posílení konkurenceschopnosti firmy zlepšením informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce pojednává o návrzích na posílení konkurenceschopnosti firmy zlepšením webové prezentace. V první části práce jsou teoreticky popsány hlavní pojmy problematiky, poslední trendy internetových aplikací a dalších nástrojů, které jsou následně využity v analytické i návrhové části práce. Druhou část práce tvoří představení společnosti spolu s analýzou jejích webových aplikací. Po důkladné analýze jsou v následující kapitole navrhována taková opatření, která by měla zlepšit úroveň těchto webů na internetu a v konečném důsledku posílit pozici společnosti na trhu. V závěrečné části je shrnut přínos navrhovaného řešení a ekonomické zhodnocení tohoto návrhu.
This thesis is about boosting the company’s competitiveness by improvement of its web pages. The first part theoretically describes all main terms and ideas about internet and web applications which are used in the next chapter. Second part is about introduction of the company and its analysis. After detailed analysis providing results for proposals is the main chapter focused on suggestion of new measures and steps how to improve the company’s position on the market. These main steps and whole benefits are summarized in the last part of this thesis.
Description
Citation
POHL, J. Posílení konkurenceschopnosti firmy zlepšením informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Jan Hejátko, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2010-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO