Návrh marketingové strategie zvoleného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této diplomové práce je zvýšit konkurenceschopnost podniku Vínko a jiné dobroty pomocí vytvoření nové marketingové strategie. Při vytváření nové strategie bude vycházeno z analyzování stávající strategie společnosti. Celá práce je rozdělena do tří hlavních částí. První část vychází z teoretických východisek, druhá část je zaměřena na představení společnosti a analýzu současného stavu a v poslední návrhová část formuluje samotný návrh marketingové strategie vedoucí ke zvýšení zisku, získání nových zákazníků ale i udržení stávajících zákazníků.
The objective of this thesis is to increase the competitiveness of the company “Wine and other goodies” by creating new marketing strategies. For development of a new strategy I will start from analyzing of the current strategy. The work is divided into three main parts. The first part deals with the theoretical background, the second part focuses on the presentation and analysis of the current situation and the last so called „recommendation part” - formulates a draft of the marketing strategy to increase profits, gain new clients but also retain existing customers.
Description
Citation
HUDCOVÁ, I. Návrh marketingové strategie zvoleného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Baťka (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-08
Defence
otázka vedoucího - odpovězeno doc. Meluzín - Podařilo se zrealizovat podnikatelský záměr, který jste navrhla v bakalářské práci? - odpovězeno Myslíte si, že zvolená lokace je vhodná pro tento typ podnikání? - odpovězeno Proč jste přínosy vyčíslila v korunách? - odpovězeno částečně Ing. Baťka - Co Vás vede k nabídce jenom jihomoravských vín? - odpovězeno Doporučujete zůstat jenom u lokálních vín? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO