Návrh dílčí části CRM systému ve zvolené společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá analýzou a návrhem dílčí části informačního systému, který je vyvíjen na platformě xRM, potažmo nad systémem Microsoft Dynamics CRM 2013. Jedná se o agendový systém, který není čistě prodejní - nejedná se tedy o klasické CRM, je proto nutné navrhnout úpravy standardního systému tak, aby vyhovoval potřebám zadavatelské firmy. Vzhledem k rozsáhlosti celého systému, který se skládá z 32 agend, se tato práce zabývá detailním návrhem pouze jedné z nich - Případ k publikaci. Analýza a návrh zahrnuje i popis fungování standardního MS Dynamics CRM 2013.
This Master's thesis is focused on an information system analysis and its component part design. The information system is developed using xRM platform or more precisely within the Microsoft Dynamics CRM 2013 system which is not, unline typical CRM, entirely available for sale thus certain adjustments need to be designed to meet the client needs. Given the extensive system comprising of 32 agendas, only one of them is designed in retailed here - the case of publication. Both the analysis and the design includes the MS Dynamics CRM 2013 standard working description.
Description
Citation
DRAHOŠOVÁ, H. Návrh dílčí části CRM systému ve zvolené společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Hana Klčová, Ph.D. (člen) Ing. Rostislav Tesař (člen)
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
otázky vedoucího - nebyly otázky oponenta - odpovězeno doc. Škapa - Proč není dodržena struktura práce stejná jako v zadání DP? - odpovězeno Ing. Tesař - Diskuze na téma návaznosti analýzy a implementace, odhalení chyb v podkladu vedoucí ke změně v implementaci. - odpovězeno Ing. Smolíková - Lze vyčíslit přínosy, v jakém časovém horizontu to bude možné? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO