Zákaznicky upravitelný modul zadní skupinové svítilny s HD rozlišením

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem LED matice, kterou tvoří 150 LED. V první části se práce věnuje popisu a srovnáním životnosti OLED a LED a základními principy návrhu systému s LED. V další části práce popisuje návrh LED matice a jejího napájení a zabývá se chlazením použitých LED. V závěru práce je popsán navržený program pro řízení celé LED matice.
This thesis deals with the design of LED matrix array contains 150 LEDs. In the first part, the thesis identifies source of light like OLED and LED and provide an overview of their lifetime, reliability and basic principle of design systems with LEDs. The thesis then describe design of LED matrix array, deals with power supply of this LED array and with cooling of LED. Finally the thesis describes a software for contol of LED matrix array.
Description
Citation
PROKŠ, J. Zákaznicky upravitelný modul zadní skupinové svítilny s HD rozlišením [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
doc. Ing. Pavel Legát, CSc. (předseda) Ing. Tomáš Bžoněk (místopředseda) doc. Ing. Josef Šandera, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Kledrowetz, Ph.D. (člen) Ing. Martin Šťáva, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-06
Defence
Student seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Otázky oponenta: Jakým způsobem by bylo zajištěno chlazení DPS s LED diodami v případě, kdy by měly svítit všechny diody současně? Jakým způsobem je plánováno napájení systému v automobilu, když celkový maximální příkon pro jednu svítilnu dosahuje cca 500 W a současně by měly pracovat dvě svítilny? V názvu práce je uvedeno, že se má jednat o svítilnu s HD rozlišením, ale samotná práce o tom nijak nepojednává. Můžete popsat, co je myšleno tím HD rozlišením? Je možné regulovat výkon LED diod na základě intenzity vnějšího osvětlení?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO