Hodnocení finanční situace podniku a návrhy se zaměřením na investování

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na hodnocení výkonnosti společnosti pomocí vybraných ukazatelů finanční analýzy. V první části je představena společnost ANA-AQUALINE, s.r.o. v období let 2007-2009. V druhé části je vysvětlena finanční analýza z teoretického hlediska a v další části je implementována do praxe. V poslední části je popsán návrh investice, která by měla pomoci zlepšit ekonomickou a finanční situaci podniku.
The thesis is focused on evaluating the performance of company with using selected indicators of financial analysis. The first part introduce the company ANA-AQUALINE Ltd. over the period 2007-2009. In the second part is explained the financial analysis from a theoretical point of view and in the next part is implemented theory in practice. The last part describes the proposal of investment, which should help improve the economic and financial situation.
Description
Citation
LORENC, J. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy se zaměřením na investování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (předseda) Ing. Petr Polák (místopředseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 10 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO