Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v městských částech Brno Maloměřice a Obřany

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Hlavním úkolem této diplomové práce je objasnit vývoj rezidenčních nemovitostí v lokalitě Brno – Maloměřice a Obřany. Diplomová práce se zabývá touto lokalitou od historie až po současnost. V práci je podrobně popsán přehled výstavby a její analýza pro budoucí možnosti růstu. Vše je rozděleno do několika období rozvoje. K práci také přikládám přehlednou mapu zobrazující postupný vývoj městské části.
The main task in this thesis is to clarify the development of residential properties in the locality of Brno – Maloměřice a Obřany. Diploma thesis is focusing on history of this locality until present. In the thesis is described in detail this area survey of the significant residential buidings and the analysis for the future growth. The work is divided into few construction periods. Components of thesis is map, which showing progressive development of the city district.
Description
Citation
ŠVIRÁK, O. Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v městských částech Brno Maloměřice a Obřany [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Boris Biely (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Vývoj výstavby rezidenčních nemovitostí v městských částech Brno Maloměřice a Obřany. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval velmi zodpovědně. Na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Obhajoba: A
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO