Vliv provedení zateplení bytového domu v Třebíči na výdaje spojené s jeho provozem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce řeší posouzení a návrh zateplení bytového domu v Třebíči, na výdaje spojené s jeho provozem. V teoretické části diplomové práce jsou uvedeny důvody pro zateplování budov, požadavky z hlediska energetické náročnosti budov, statických a požárně bezpečnostních na zateplení budov. V praktické části je zhodnocen z tepelně technického hlediska stávající stav bytového domu, dále jsou navrženy tři nové varianty zateplení bytového domu, jejich vyhodnocení a vypočítána jejich doba návratnosti.
This thesis solves assessment and project insulation of a block of flats in Trebic, on the expenses related to its operation. In the theoretical part of thesis are given the reasons for thermal insulation of buildings, requirements in terms of energy intensity of buildings, static and fire safety for insulation of buildings. In the practical part, the current state of the block of flats is evaluated from a thermal-technical point of view, three new thermal insulation options are proposed, their evaluation and their return time calculated.
Description
Citation
SEDLÁČEK, J. Vliv provedení zateplení bytového domu v Třebíči na výdaje spojené s jeho provozem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Boris Biely (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Vliv provedení zateplení bytového domu v Třebíči na výdaje spojené s jeho provozem. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval zodpovědně. Na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Ing. Pavel Klika, položil otázku: Uvažoval jste celou fasádu z polystyrénu z hlediska požární bezpečnosti. Doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc., položil otázku: Od společenství vlastníku jednotek jste si zjistil všechny údaje. Obhajoba: B
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO