Provoz dopravně spedičních firem a jeho rizika

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá řízením rizik ve vybrané společnosti, kterou je ČSAD LOGISTIK Ostrava, a. s. Práce je rozčleněna do dvou částí, z nichž první se zabývá analýzou současného stavu, což představuje oblast dopravy v ČR a k tomu příslušnou legislativu, následně pojmy vztahující se k identifikaci, analýze i eliminaci rizik, a v druhé části jsou následně aplikovány teoretické poznatky takovým způsobem, že ze zjištěných výsledků pomocí What IF a FMEA analýzy je následně vytvořen návrh na opatření rizik a jejich eliminaci.
The diploma thesis deals with risk management in a selected company, which is ČSAD LOGISTIK Ostrava, a. s. This thesis is divided into two parts, where the first part deals with the analysis of the current situation, which is the transport sector in the Czech Republic and its relevant legislation. Subsequently also deals with the terms related to the identification, analysis and elimination of risks. In the second part is the theoretical knowledge is applied in such a way, that from the results obtained with What IF and FMEA analyzes is later created a suggested plan for risk prevention and its elimination.
Description
Citation
KŮSTKOVÁ, E. Provoz dopravně spedičních firem a jeho rizika [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. Ing. Přemysl Janíček, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) RNDr. Pavel Popela, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-27
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Provoz dopravně spedičních firem a jeho rizika. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO