Analýza možností prodeje rodinného domu v Brně Řečkovicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce Analýza možností prodeje rodinného domu v Brně Řečkovicích má za cíl srovnat možnosti prodeje RD, a to buď jako celek nebo po bytech.
Thesis The analysis of the possibilities of selling a family house in Brno, Řečkovice, aims to compare the possibilities of selling RD, as a whole house or by flats.
Description
Citation
SKUTILOVÁ, K. Analýza možností prodeje rodinného domu v Brně Řečkovicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Boris Biely (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Analýza možností prodeje rodinného domu v Brně Řečkovicích. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděla jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. Doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc., položil otázku: Proč se prodává podle jednotlivých bytů. Ing. Pavel Klika, položil otázku: U přímého porovnání rodinných domů to máte přepočítano na m2. Výměra zde není uvedena. Prof. Ing. Albert Bradáč, DrCs., položil otázku: Spodní podlaží je v podzemní. Jaké je staří domu. Obhajoba: A
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO