Hodnocení finanční situace a efektivnosti vybraných stavebních podniků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce řeší hodnocení výkonnosti vybraných stavebních podniků v letech 2010 až 2014. Zaměřuje se na zhodnocení finanční situace a srovnání vývoje těchto stavebních podniků. Nástrojem pro zhodnocení výkonnosti a finanční situace je v této práci finanční analýza. Finanční analýza vychází z veřejně dostupných informací. Na konci práce jsou zhodnoceny výsledky finanční analýzy a jsou formulovány návrhy na zlepšení výkonnosti podniků.
The master´s thesis is focused on effectiveness of chosen construction companies between 2010 and 2014. It analyses financial situation and compares the development of these companies. Tool used for evaluation of effectiveness is financial analysis. Publicly availabable data is used. Results are evaluated and suggestions for improvement are drafted in the end of this thesis.
Description
Citation
HUTKAY, T. Hodnocení finanční situace a efektivnosti vybraných stavebních podniků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Hodnocení finanční situace a efektivnosti vybraných stavebních podniků. Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Komise položila otázky: Jak se zohlední know-how při ocenění podniku? Co jste v práci zahrnul do přidané hodnoty? Jaký byl vývoj situace společností, které jsou v práci uvedeny? Diplomant na otázky odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO