Aplikace fuzzy logiky při hodnocení dodavatelů firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce pojednává o využití fuzzy modelu při hodnocení stavebních firem. Tento model slouží pro jednodušší a rychlejší způsob při rozhodování, který z daných uchazečů o rekonstrukci bytového domu je nejvhodnější. Fuzzy model je vytvořen na základě požadavků Společenství vlastníků bytového domu a je zpracován v programu Microsoft Excel a MathWorks MATLAB.
This master thesis deals with the use of fuzzy model to evaluate of construction companies. This model is used for easier and faster way to decide which of the contenders for the reconstruction of the block of flats is most suitable. The fuzzy model is created based on requirements of the community owners of the block of flats and is processed in Microsoft Excel and MathWorks MATLAB.
Description
Citation
MANDINCOVÁ, V. Aplikace fuzzy logiky při hodnocení dodavatelů firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., MBA (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Karel Šteker, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
otázky vedoucího - nebyly otázky oponenta - odpovězeno Ing. Ondrák - Jak se lze vyrovnat s rozdílem mezi kvalitou dodávky a její cenou? - odpovězeno částečně prof. Kocmanová - Proč je rozhodujícím kritériem právě cena? Nebylo by vhodnější doplnit i jiná kritéria? - odpovězeno částečně Ing. Šteker - Uvažovala jste o kritériu pojištění? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO