Teleskopická věž samojízdné vrtné soupravy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Práce se zabývá návrhem věže vrtné soupravy. Úkolem řešené diplomové práce, jenž je tvořena ve spolupráci s firmou MND, a.s., je provést návrh ocelové konstrukce. Následně provést analýzu zatěžovacích stavů. Dále provést analýzu konstrukce pomocí metody konečných prvků a na jejím základě konstrukci optimalizovat.
The thesis deals with the design of the drilling rig tower. The goal of the diploma thesis, which is created in cooperation with MND, a.s., is to design a steel structure. Then perform a load analysis. Further, to perform a structural analysis using the Finite Element Method and to optimize the design.
Description
Citation
HÁJEK, O. Teleskopická věž samojízdné vrtné soupravy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automobilní a dopravní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (předseda) prof. Ing. Miroslav Rousek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Břetislav Mynář, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Štoček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-12
Defence
Student neobhájil svoji diplomovou práci. Komise konstatovala, že práce je nevyhovující jak z hlediska splnění cílů a také kvality zpracování. Komise doporučila práci přepracovat.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO