Budování systému managementu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na problematiku managementu v rámci organizace. Popisuje a zhodnocuje vybrané přístupy managementu, u kterých zachycuje jednotlivé myšlenky a následně z nich vytváří celkovou filozofii v oblasti managementu, jenž je aplikovatelná v širokém rozsahu odvětví. Dále se zabývá nestátním neziskovým sektorem, zavedením procesního přístupu a zlepšováním pomocí Demingova cyklu PDCA.
The master’s thesis is focused on management issues within the organization. It describes and evaluates selected management approaches to capture individual thoughts and consequently creates a comprehensive management philosophy that is applicable across a wide range of specialization. It also deals with the non-governmental non-profit sector, the introduction of a process approach and improvement through the Deming PDCA cycle.
Description
Citation
MATUŠKA, J. Budování systému managementu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kvalita, spolehlivost a bezpečnost
Comittee
prof. Ing. Dušan Maga, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Miloš Hammer, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Alois Fiala, CSc. (člen) doc. Ing. Róbert Jankových, CSc. (člen) Ing. Jan Blechta (člen)
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO