Sledování teploty po síti Ethernet

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Hlavním tématem práce je měření a přenos teploty po síti Ethernet. Práce obsahuje teoretický úvod, ve kterém jsou popsány různé typy senzorů, měření teploty, Ethernet a návrh systému a výběr součástek. Praktická část je zaměřená na realizaci systému, popis programu a odesílání změřených hodnot po síti Ethernet.
The main topic of the presented thesis is temperature monitoring via Ethernet. This thesis contains theoretical part, in which are described different types of sensors, temperature measurement, Ethernet, and system design and the selection of components. The practical part is focused on the implementation of the system, a description of the program and sending the measured values via Ethernet.
Description
Citation
KHAIT, R. Sledování teploty po síti Ethernet [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Biomedicínské a ekologické inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jiří Rozman, CSc. (předseda) prof. Ing. Ivo Provazník, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Vítek, Ph.D. (člen) Dr. Ing. Vlastimil Vondra (člen) prof. MUDr. Aleš Hep, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-05
Defence
Student prezentoval výsledky své diplomové práce a komise byla seznámena s posudky. Do diskuze se zapojil Dr. Vondra. Student obhájil diplomovou práci s výhradami a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO