Přídavná pracovní zařízení a nářadí pro stroje pro rypadla

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na rešerši současně vyráběných a používaných hydraulických demoličních kladiv a hydraulických demoličních nůžek určených pro demolici budov. V obou případech je zpracován přehled typů zařízení pro použití na různých rypadlech od vybraných výrobců. V této práci je zpracováno také porovnání těchto vybraných zařízení. Porovnání je zapsáno do tabulek a vykresleno do grafů. Dále je uveden přehled přídavných zařízení pro drcení a třídění stavebních sutí.
This bachelor thesis is focused on research of hydraulic demolition hammers and hydraulic demolition shares that are manufactured and used to demolish the buildings nowadays. There is written down a research of types of equipment for an application on different types of excavators in both cases. In this thesis there is a comparison of this equipment also included. Comparison is written down to the tables and drawn to the graphs. Moreover there is included a survey of additional equipment for crushing and separating a structural rubble.
Description
Citation
HORKÝ, K. Přídavná pracovní zařízení a nářadí pro stroje pro rypadla [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (předseda) doc. Ing. Břetislav Mynář, CSc. (místopředseda) Ing. Přemysl Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Špička, CSc. (člen) Ing. Antonín Šťastný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO