Konstrukce prvků pro tréninkové hřiště

No Thumbnail Available
Date
Authors
Holub, Dominik
ORCID
Advisor
Kalivoda, Milan
Referee
Mouralová, Kateřina
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá konstrukčním návrhem hřiště pro cvičení s vlastní váhou těla. Obsahuje návrh několika řešení hřiště. Z těchto je poté jedno vybráno a detailněji řešeno dle funkčností a materiálů. Na závěr jsou některé řešení porovnávány a posuzovány pro výběr nejvhodnější varianty dle nákladů.
This bachelor's thesis deals with the construction desing of workout park specialized for exercises with own body weight. It consists of a several solutions of workout park. One of this solution is developed according to functionality and materials. Finally, some results of these solutions are comparated and evaluated to choose the best one by expenses.
Description
Citation
HOLUB, D. Konstrukce prvků pro tréninkové hřiště [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) doc. Ing. Anton Humár, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Slaný, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Jaroš, Ph.D. (člen) Ing. Petr Kužela, CSc. (člen) Ing. Jan Strejček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1. Jaké jednotky má kvalita povrchu Ra, kterou ve své práci uvádíte? 2. Jak byla řešena a počítána bezpečnost takto navržených konstrukcí 3. Jaké bude kotvení tréninkových prvků? 4. Jakou hmotnost uvažujete na zatížení konstrukce? Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO