Srovnání nástrojů MATLAB a Python s ohledem na využití v mechatronice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Táto bakalárska práca sa zaoberá porovnaním nástrojov Matlab a Python. Cieľom tejto bakalárskej práce je porovnanie týchto nástrojov v rôznych oblastiach s ohľadom na využitie v mechatronike. A nasledovne k týmto oblastiam budú vytvorené demonštračné úlohy.
This bachelor thesis deals with the comparison of instruments Matlab and Python. The aim of this bachelor thesis is comparison of these tools in the diferent areas with regard to utilization in mechatronics. And demonstration task will then be created for these areas.
Description
Citation
RABČAN, J. Srovnání nástrojů MATLAB a Python s ohledem na využití v mechatronice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mechatronika
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Hadaš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Stanislav Věchet, Ph.D. (místopředseda) doc. Dr. Ing. Kazimierz Peszynski (člen) doc. Ing. Tomáš Profant, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Vlach, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Vorel, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vladislav Singule, CSc. (člen)
Date of acceptance
2017-06-20
Defence
Student prezentoval komisi svou bakalářskou práci a následně zodpověděl dotazy oponenta. Dotazy komise se týkaly zejména hlavních rozdílů mezi Pythonem a Matlabem, porovnání rychlosti výpočtů. Tyto dotazy byly studentem zodpovězeny úplně. Výhrady komise se vztahovaly zejména k formální části práce a prezentaci závěrů. Komise ohodnotila obhajobu bakalářské práce stupněm „C“.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO