Diferenciály osobních automobilů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce je vypracována na téma diferenciálů osobních automobilů se zvláštním zřetelem na samosvorné diferenciály. První část je věnována popisu převodového ústrojí. Poté následuje hlavní část o diferenciálech, jejich rozdělení, popis konstrukcí a princip funkce, a to se zaměřením na samosvorné typy. Cílem práce bylo vytvoření přehledu o svorných diferenciálech.
This bachelor’s thesis deals with the topic of car differentials with special attention to self-locking differentials. The first part is dedicated to the description of the powertrain. Then the main part is about the differentials, their division, the description of the constructions and the principle of function, with a focus on self-locking types. The aim of the thesis was to create a summary of self-locking differentials.
Description
Citation
CSÉMI, A. Diferenciály osobních automobilů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Petr Porteš, Ph.D. (předseda) prof. Ing. František Bauer, CSc. (místopředseda) Ing. Lubor Zháňal, Ph.D. (člen) Ing. David Svída, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Prokop, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-14
Defence
Student přednesl obhajobu své bakalářské práce (zadání, cíle, výsledky, závěr) a zodpověděl všechny dotazy oponenta a členů zkušební komise. Z čeho se skládá hydrodynamický měnič?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO