Osobní rovina melancholie

Abstract
Bakalářská práce na téma Osobní rovina melancholie. Toto téma již od samého počátku vycházelo z podstaty, že se tato práce bude dotýkat mně osobně a bude vycházet z podstaty mé osobnosti a navazovat na mé předchozí přístupy k malbě, jež se formovaly během předchozích studií. Mým cílem bylo vytvořit abstraktní malby, které svým významem souzní i s materiálovou podstatou a jsou schopny tyto prostředky ukázat v procesu práce.
Bachelor Thesis based on the topic Personal level of Melancholy. From the very beginning this topic was based on the fact that this work will touch me personally and will be based on the nature of my personality and build on my previous approaches to painting, that were formed during previous studies. My goal was to create abstract paintings, that matched their material meaning and are able to show them in the process of work.
Description
Citation
KUBÁTOVÁ, V. Osobní rovina melancholie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarná tvorba
Comittee
MgA. Vasil Artamonov (předseda) doc. MgA. Luděk Rathouský (člen) MgA. Tomáš Hlavenka (člen) prof. MgA. Petr Kvíčala (člen) doc. MgA. Milan Houser (člen) doc. Mgr. Václav Magid (člen) Mgr. Lenka Sýkorová (člen) Mgr. Ondřej Dadejík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO