Strategie rozvoje rodinného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na strategii rozvoje rodinného podniku. V první části práce jsou popsány teoretické poznatky, na základě kterých je provedena analytická část, která posuzuje současný stav a vymezuje problémy, která odhalila analýza vnitřního a vnějšího prostředí. V poslední kapitole je navrženo řešení současné situace. Proces změny probíhá pomocí Lewinova modelu změny a je sestaven harmonogram implementace.
The diploma thesis is focused on development strategy for family owned company. The first part of the thesis describes the theoretical knowledge, based on which analytical part is performed, which assesses the current situation and defines the problems that revealed the analysis of the internal and external environment. The last chapter proposes a solution to the current situation. The proces of change takes place using Lewin's change model and an implementation schedule is compiled.
Description
Citation
LIGURSKÝ, I. Strategie rozvoje rodinného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-09
Defence
otázky vedoucího - nebyly otázky oponenta - odpovězeno Ing. Holek - Diskuze nad problematikou alokace přebytečného sádla a designem možných produktových řad. - odpovězeno doc. Fedorová - Jaká je uvažovaná výše základního kapitálu v navrhovaném s.r.o.? Jaká bude struktura základního kapitálu? Jaké budou vlastnické vztahy v zakládaném podniku? Vede OSVČ dobrovolně účetnictví? Jaké jsou přibližné roční obraty OSVČ? - odpovězeno prof. Koráb - Jaká je situace s nástupnictvím syna majitele? - odpovězeno Ing. Kučerová - Proč jste uvažoval o a.s. jako o možné alternativní formě podnikání k OSVČ? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO