Návrh komunikačního mixu vybraného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je na základě zpracované analýzy současného stavu komunikačního mixu vybraného podniku navrhnout konkrétní opatření vedoucí k jeho zlepšení. Práce je rozdělena na tři části, a to na část teoretickou, analytickou a návrhovou. V teoretické části jsou vymezena základní teoretická východiska, která slouží jako podklad pro vypracování analytické a návrhové části. V praktické části je představen vybraný podnik a jsou provedeny analýzy současného stavu jeho komunikačního mixu. Výsledky analýz jsou využity v návrhové části diplomové práce, kde jsou popsána opatření vedoucí ke zlepšení současného komunikačního mixu podniku.
The goal of the thesis is, based on analysis of the current state of the communication mix of selected company, to propose specific measures to improve it. The Thesis is divided into three parts, namely theoretical, analytical and propositional. In the theoretical part are defined theoretical background, which serves as the basis for the development of analytical and propositional part. In the practical part is introduced the selected company and are performed the analysis of current state of the communication mix. Analysis results are used in the propositional part of the Thesis, which describes the measures to improve the current communication mix of the company.
Description
Citation
HAVLÍKOVÁ, P. Návrh komunikačního mixu vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Baťka (místopředseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-09
Defence
Otázky vedoucího - nejsou Otázky oponenta - zodpovězeno Otázky při obhajobě: Ing. Jiří Baťka: Jaké jsou tržby ordinace? - zodpovězeno Jaké očekáváte navýšení po zavedení Vašeho řešení? Jaké procento navýšení očekáváte? - zodpovězeno Je majitelka podniku ochotna přijmout Vaše řešení? - zodpovězeno prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D.: Jak jste stanovovala váhy u SWOT analýzy? Proč to bylo třeba? - zodpovězeno Jakou metodu pro stanovení vah jste použila? - zodpovězeno Ing. Pavel Mráček, Ph.D.: Co si myslíte o používání QR kódu - využila byste to při propagaci? - zodpovězeno Má lékařka v podniku smlouvy s pojišťovnami? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO