Podnikatelský záměr - výstavba provozní budovy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na vytvoření podnikatelského záměru v oblasti výstavby provozní budovy, sloužící k pronájmu volných prostor, ke skladování a dále ke zřízení zámečnické a kovoobráběcí dílny. Práce obsahuje teoretický popis podnikatelského záměru a potřebných analýz. Praktická část se zaměřuje na samotný podnikatelský záměr skládající se z výstavby nové budovy a přesunu stávající zámečnické výroby do vlastních prostor podnikání a rozšíření nabízených služeb o kovoobráběcí činnost. Závěrem je vyhodnocen podnikatelský záměr se zvážením jeho proveditelnosti v reálných podmínkách a stanovením bodu zvratu při realizaci podnikatelského záměru.
The diploma thesis focuses on the creation of a business plan in the field of construction of an operational building, which is used for renting free space, for storage and for setting up a locksmith and metalworking workshop. The thesis contains a theoretical description of the business plan and the necessary analyzes. The practical part focuses on the business plan itself consisting of the construction of a new building and the transfer of existing locksmiths' production into their own business premises and the extension of the offered services of metalworking. In conclusion, the business plan is assessed, considering its feasibility under realistic conditions and determining the point of reversal in the implementation of the business plan.
Description
Citation
SEDLÁČEK, M. Podnikatelský záměr - výstavba provozní budovy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) Ing. Radim Vlček (místopředseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-09
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázka oponenta - zodpovězeno doc. Putnová: Víte již, jaké produkty budou v navrhované budově skladovány? Jak je koncipováno využívání areálu? - částečně zodpovězeno Ing. Vlček: K čemu je navrhovaná hala určena? - zodpovězeno Ing. Ptáček: Použil jste i dynamické metody zhodnocení návratnosti investice? - zodpovězeno Ing. Chlebovský: Zvažoval jste využití dotace pro financování? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO