Design nivelačního přístroje

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tématem této bakalářské práce je design nivelačního přístroje, který je určen pro vyměřování vodorovné roviny ve stavebním inženýrství a měření převýšení v geodezii. Cílem je navrhnout nivelační přístroj s ohledem na technické, funkční a ergonomické požadavky. Zakomponováním určitých prvků do celkového tvaru předchází poškození přístroje při přenosu a špatné manipulaci, a vytvořením uživatelsky příjemného produktu cílí na co nejefektivnější a intuitivní používání.
Theme of this bachelor’s thesis is design of level device, which is used to survey level in civil engineering and to measure elevations in geodesy. The aim is to design level device with the respect to technical, functional and ergonomic requirements. By integrating certain parts in the whole shape is prevented damage of device caused by carrying and improper handling, and creating user-friendly product aims to as effective and intuitive use as possible.
Description
Citation
KASAROVÁ, D. Design nivelačního přístroje [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. Ing. arch. Jan Rajlich (předseda) Mgr. Svatopluk Řezníček (místopředseda) doc. Ing. Daniel Koutný, Ph.D. (člen) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) Ing. arch. Vladimír Haltof, Ph.D. (člen) Ing. David Škaroupka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO